Inspiratie

Webinars

Een seminar maar dan volledig online, live óf vooraf opgenomen. Ideaal als je je collega’s, cursisten of medewerkers kennis wilt laten maken met kleur, kleurentrends, professionalisering of welk aspect van het interieurvak dan ook.

Hiernaast kun je een kort stukje van mijn webinar bekijken over de trendkleuren van Histor voor 2020 bekijken.
Kan ik iets voor jou of jouw bedrijf betekenen? Neem gerust contact met me op en deel je ideeën. Deze webinars kan ik volledig naar wens en op maat voor je samenstellen.

Keynotes

Met veel enthousiasme vertel ik op jullie podium over alles wat het vak interieur zo spannend maakt. Willen jullie meer weten over kleur? Willen jullie meer weten over sfeer? Koppelen we de trends van groenstyling aan interieurstyling of maken we het conceptueler en vertaal ik (samen met Carla van de Puttelaar) catwalktrends naar de interieurs van nu, zodat je volledig op de hoogte bent van dat wat er nu speelt?

Hoe dan ook wordt het een inspirerende ervaring en denk ik graag mee om een keynote of lezing volledig op maat te maken.

Trendlezingen

Al jaren bezoek ik, zowel in Nederland als in het buitenland, diverse meubel- en designbeurzen om op de hoogte te zijn én blijven van alles wat er gebeurt op het gebied van interieur. Tijdens deze beursbezoeken leer ik nieuwe merken kennen, zie ik de nieuwste collecties van de al bekende merken, ontdek ik nieuw materiaal- en kleurgebruik én houd ik ook in de gaten waar jonge ontwerpers mee bezig zijn.

Niet iedereen is in de gelegenheid om beurzen en steden die in het teken van design staan, te bezoeken. Laat mij dan mijn ervaring delen. Met foto’s, duiding en gave adressen inspireer ik mijn collega’s óf de bezoekers van jouw winkel.