Styling en ontwerp

Een verrassend interieurontwerp

Sfeer in huis is belangrijk. De tijd die we thuis doorbrengen is van onschatbare waarde; thuis kom je tot rust en ben je met de mensen die je lief zijn. Het is daarom belangrijk om te weten in welke sfeer jij je fijn voelt en daarbij kan ik je helpen.

Om alle sfeerelementen (vorm, kleur, materiaal en dessin) goed toe te kunnen passen in jouw interieur start een volledig interieurplan altijd met het visualiseren van het sfeergevoel in een sfeerkaart.

Als de sfeerkaart helemaal naar jouw zin is, kunnen we aan de slag met alle onderdelen die komen kijken bij het creëren van een perfect interieurplan.

Ik kan voor jou indelingsvoorstellen maken, een meubelvoorstel, een kleurenplan, een verlichtings- en armaturenplan en natuurlijk kan ik zelfs met jou zorgen voor de afstyling of je de tofste accessoires adviseren.
De prijs voor een volledig interieurplan volgt na een oriënterend gesprek van drie kwartier waarin je je wensen kan aangeven en ik mijn manier van werken laat zien.

Een volledig ontwerpplan op offertebasis

Ik kan voor jou indelingsvoorstellen maken, een meubelvoorstel, een kleurenplan, een verlichtings- en armaturenplan en natuurlijk kan ik zelfs met jou zorgen voor de afstyling of je de tofste accessoires adviseren in een extra stap.

De prijs voor een volledig interieurplan volgt na een oriënterend gesprek van drie kwartier waarin je je wensen kan aangeven en ik mijn manier van werken laat zien. We maken voor dit intakegesprek een afspraak aan de hand waarvan ik een offerte maak voor de stappen die we hebben afsproken.

Kleurplan

Kleur in huis heeft een grote invloed op de sfeer en de juiste kleurkeuze is daarom erg belangrijk.

Ik streef in mijn adviezen naar een persoonlijk kleurenplan met een uitgesproken sfeer. Het kleurenplan bestaat uit een plattegrond van jouw ruimte met daarop de gekozen kleuren bij de desbetreffende muren, deuren en/of kozijnen en de naam van de soort verf erbij. Het kleurenplan is een goede basis om de gewenste sfeer te versterken en nog meer eenheid te creëren.

Wil je met mij aan de slag of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op!